Permanente Make-up Verwijdering

Veilig en met slechts een paar behandelingen is uw Permanente Make-up volledig verwijdert.

 

Meestal is het plaatsen van Permanente Make-up voor velen een mooie oplossing, maar helaas kan het ook voorkomen dat je niet (meer) tevreden bent met de Permanente Make-up die geplaatst is.

Met de veilige en professionele laserbehandelingen kan in slechts enkele behandelingen de Permanente Make-up volledig of deels verwijdert worden, zonder de huid te beschadigen.

Daarna kunt u nieuwe Permanente make-up door ons laten plaatsen. 

 

 

 

 

Meer over Permanente Make-up verwijdering

Het pigment wordt door de laser vergruist waardoor het afgevoerd kan worden door het lichaam. Tijdens de behandeling kleurt het pigment wit. Na ongeveer een half uur wordt de kleur van het pigment weer meer zichtbaar en dan begint het proces. Er kunnen korstjes en blaasjes ontstaan die enkele weken moeten genezen. Uiteraard ontvangt u een uitgebreid nazorgformulier en wordt de nazorg uitvoerig besproken.

Na gemiddeld 2-3 weken is het resultaat zichtbaar. Wanneer de huid volledig hersteld is, kan er na 8 weken een eventuele extra behandeling plaatsvinden.

Bij Caja's Deluxe Beauty Studio wordt enkel gewerkt met professionele apparatuur welke wetenschappelijk bewezen, veilig en effectief ingezet kunnen worden voor het verwijderen van o.a. Permanente Make-up. Maak vrijblijvend een afspraak voor een intakegesprek zodat we je verder kunnen informeren.

 

Prijs voor Permanente Make-up Verwijdering
Wenkbrauwen € 75,- per behandeling

*Prijzen zijn per behandeling.