Welkom bij Deluxe Beauty Studio. Ik stel me heel graag aan je voor zodat je weet welke handjes jou nóg mooier gaan maken!

Sinds kleins af aan heb ik al een grote interesse en passie in alles wat met beauty en schoonheid te maken heeft. In 2016 heb ik eindelijk de stap gezet en startte ik mijn eigen beautysalon. Mijn passie en interesse in de beautybranche zorgen ervoor dat ik altijd opzoek ben naar kwalitatief hoogstaande behandelingen en technieken die ervoor zorgen dat ik mag bijdragen in het nog mooier en zelfverzekerder maken van mijn klanten. Ik volg voortdurend cursussen, opleidingen en masterclasses om mijn kennis te verbreden en de mooiste resultaten te kunnen bereiken.

Perfectie, creativiteit, resultaatgerichtheid en betrouwbaarheid zijn eigenschappen die mij typeren en dit vertaal ik door in de behandelingen die ik aanbied. Ik wil mijn klanten enkel de aller beste behandelingen aanbieden, in een prettige omgeving met de aller mooiste resultaten. 

Ik hoop je gauw te zien in mijn salon.

‚Äč

Heel veel liefs,

Inessa

 


Mijn kernwaarden:

Behandelingen zijn persoonlijk en worden dan ook met de hoogste zorg uitgevoerd. Deluxe Beauty Studio staat voor betrouwbaarheid en fijn persoonlijk contact met haar klanten.

Deluxe Beauty Studio werkt alleen met de beste merken in de cosmetische branche. Ik sta garant voor al onze producten, behandelingen en diensten.

Wij kijken altijd allereerst wat uw wensen zijn en welke resultaten haalbaar zijn. Maatwerk en perfectie staat voorop. Pas als de klant tevreden is, ben ik dat ook!