"Jezelf op je gemak voelen, laagdrempelig en een betrouwbaar gevoel hebben. Dat is waar ik voor sta in Caja's Deluxe beauty studio"

Welkom, ik stel me heel graag aan je voor zodat je weet welke handjes jou nóg mooier gaan maken!

Na mijn diploma's te hebben gehaald ben ik best wat jaartjes werkzaam geweest in de zorg. Dit vond ik fantastisch om te doen! Ergens bleef het altijd kriebelen om meer in de kant van de beautybranche te gaan ontwikkelen. In mijn vrije tijd vond ik het dan ook altijd leuk om hier mee bezig te zijn. Alles omgooien vond ik best een sprong in de diepte! Toch ben ik mijn grote droom achterna gegaan. Eigenaresse van een prachtige beautysalon. Waar ik elke dag met veel passie mensen kan helpen om ze nog zelfverzekerder te laten voelen en mooier te mogen maken. 

Ook vind ik het erg belangrijk dat ik rustig de tijd neem voor mensen. Ik hoop jou ook snel te mogen verwelkomen en van dienst te kunnen zijn met een mooie behandeling in mijn Salon!

 


Mijn kernwaarden:

Behandelingen zijn persoonlijk en worden dan ook met de hoogste zorg uitgevoerd. Caja's Deluxe Beauty Studio staat voor betrouwbaarheid en fijn persoonlijk contact met haar klanten.

Caja's Deluxe Beauty Studio werkt alleen met de beste merken in de cosmetische branche. Ik sta garant voor al onze producten, behandelingen en diensten.

Wij kijken altijd allereerst wat uw wensen zijn en welke resultaten haalbaar zijn. Maatwerk en perfectie staat voorop. Pas als de klant tevreden is, ben ik dat ook!