Tattoo laseren

Tatoeage Verwijdering

Veilig en snel van uw tattoo af!

 

Wilt u veilig en snel van uw tatoeage af of wilt u deze laten coveren en moet de tatoeage dus een beetje vervagen?

Bij Caja's Deluxe Beauty studio werken wij met de professionele Q-Switched ND YAG Laser welke zeer veilig en effectief ingezet kan worden voor het verwijderen van uw tatoeage.

Na één sessie is de tatoeage al aanzienlijk lichter!


Meer over tatoeage verwijdering

Heeft u spijt van een tattoo die u jaren geleden of recentelijk gezet hebt en wilt u deze geheel of gedeeltelijk laten verwijderen? Dat is tegenwoordig geen probleem!

Met de Q-Switched ND YAG Laser waarmee wij werken kunt u veilig uw tattoo laten verwijderen zonder dat er huidbeschadiging of littekens optreden. Deze laser geeft de allerbeste resultaten en met de kennis van de huidspecialist die u behandeld wordt de behandeling zeer kundig uitgevoerd.

Ook is het mogelijk om permanente make-up te verwijderen. Hiervoor zijn meestal slechts 1 a 2 behandelingen nodig.

U kunt hier meer lezen over deze behandeling.

Bekijk hieronder de prijzen

Prijzen per cm² Prijs
1 - 5 cm² € 50,-
5 - 10 cm² € 75,-
10 - 15 cm² € 100,-
15 - 20 cm² € 125,-
> 20 cm² In overleg

Intake- gesprek

Voordat de behandeling voor het laseren van uw tatoeage plaats kan vinden, vindt er altijd een uitgebreid intake- gesprek plaats. Hierbij wordt de tattoo bekeken welke u wilt laseren en wordt er een behandelplan opgesteld. Ook wordt altijd een gezondheidscheck uitgevoerd om te controleren of u gezond genoeg bent om deze behandeling te ondergaan. In sommige gevallen kan het zijn dat wij de tattoo laser behandeling niet kunnen uitvoeren. Een intake- gesprek is altijd kosteloos en neemt ong. 15-30 minuten in beslag. Als blijkt dat we veilig kunnen starten, kan eventueel direct de eerste behandeling plaatsvinden. 

Ook wordt er soms een spot-test uitgevoerd van een klein deel van de tatoeage die u weg wilt laten laseren. Dit wordt gedaan wanneer uw tatoeage bijvoorbeeld in het buitenland geplaatst is.

Uiteraard verloopt alles in overleg en wordt het behandelplan uitvoerig besproken.

 

Nazorg

Na de tattoo laser behandeling dient u het gelaserde gebied zorgvuldig te verzorgen om het huidherstel te bevorderen. U kunt in de salon een medische behandel crème aanschaffen om het gebied goed te verzorgen. Een crème zoals Vaseline of Bepanthen missen essentiële bestandsdelen die nodig zijn om de huid zo snel en goed mogelijk te laten herstellen en zijn dus niet genoeg geschikt als verzorgende crème. 

Onder andere zijn zonnebaden, gebruik van een zonnebank, sauna of bubbelbad niet toegestaan. U ontvangt een uitgebreid formulier waaraan u zich dient te houden. Uiteraard wordt dit formulier uitvoerig met u besproken.

Na 8 - 12 weken kan de vervolgbehandeling plaatsvinden. 

 

Veel gestelde vragen

- Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Het aantal behandelingen is van meerdere factoren afhankelijk. De plek waar de tattoo zich bevindt, wanneer de tattoo geplaatst is, welke inkt er gebruikt is, hoe diep de inkt zich in de huid bevindt en of de tattoo later nog bewerkt of gecoverd is. Ook uw algehele gezondheid speelt een belangrijke rol tijdens het laser proces. 

Tijdens het intake- gesprek wordt een schatting gemaakt van het benodigd aantal behandelingen. 

 

- Hoe lang zijn de tussenliggende perioden van de laser behandelingen?

Tussen de tattoo laser behandelingen bevinden zich meestal 8 weken. Het is per persoon en per lichaamsdeel verschillend hoe snel het inkt wordt afgevoerd.

 

- Is de behandeling pijnlijk?

De behandeling is niet pijnloos en wordt doorgaans als gevoelig bevonden. Echter is het per persoon en per lichaamsdeel afhankelijk van de intensiteit. Doorgaans wordt de tattoo laser behandeling goed verdragen en zorgen wij ervoor dat het zo prettig en comfortabel mogelijk verloopt.

Er mag eventueel gebruik gemaakt worden van een verdovende crème. 

Na de tattoo laser behandeling voelt de huid (licht) branderig aan zoals bij een schaafwond. Het behandelde gebied wordt altijd goed verzorgd met een medische crème welke wij adviseren af te nemen om gedurende de volledige herstelperiode goed te blijven verzorgen.

 

- Hoe lang duurt een behandeling?

De behandeltijd van een tattoo laser sessie is kort. Het behandelen van een tattoo ter grootte van een pinpas duurt ongeveer 1 minuut. Er worden 10 shots per seconde uitgevoerd. 

 

- Waar moet ik na de tattoo laser behandeling rekening mee houden?

Na de tattoo laser behandeling ervaart u geen pijn maar maar een (licht) branderig gevoel. Om de huid zo snel en goed mogelijk te laten herstellen wordt zonnebaden, gebruik van een zonnebank, sauna of bubbelbad afgeraden. Het behandelde gebied wordt altijd goed verzorgd met een medische crème welke wij adviseren af te nemen om gedurende de volledige herstelperiode goed te blijven verzorgen.

U ontvangt een uitgebreid formulier waaraan u zich dient te houden. Uiteraard wordt dit formulier uitvoerig met u besproken.

Na 8 - 12 weken kan de vervolgbehandeling plaatsvinden. 

 

- Wat zijn de risico's van een tattoo laser behandeling?

Bij Caja's Deluxe Beauty Studio maken we gebruik van kwalitatief hoogwaardig apparatuur volgens de gebruikelijke ISO normen en wordt de behandeling met de grootste zorg en kennis uitgevoerd. Na een behandeling kunnen er korstjes of blaren ontstaan. Wanneer deze niet goed verzorgd worden kan er een infectie ontstaan, deze kans is nihil maar wordt altijd uitgebreid toegelicht. De juiste nazorg is dus van groot belang, hiervoor bent u zelf verantwoordelijk. 

 

- Kan mijn tatoeage volledig verwijdert worden?

Ja, dit is mogelijk maar het resultaat is van veel factoren afhankelijk dus kan nooit 100% gegarandeerd worden.

 

Staat uw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.